  | | | | | | | | | | Grøntsagerne skæres i grove stykker og sættes på små spyd. Friskpresset citronsaft, engelsk sauce, presset hvidløg, vindruekerneolie, kinesisk soya, frisk timian, frisk oregano, frisk basilikum, blandes til en marinade, og spydene lægges heri i mindst 1 time. Pensel gerne over engang imellem. Grill spydene i ovnen eller på havegrillen, til de er gyldne og sprøde. Serverens med en skål blandet salat og kogte ris drysset med rosiner.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 1 | stor squash | | 1 | stor aubergine | | 250 g. | champignoner | | 1 | rød peberfrugt | | 1 | gul peberfrugt | | 2 spsk. | friskpresset citronsaft | | 2 tsk. | worchestershire sauce | | 4 fed | hvidløg ;stort | | 4 spsk. | vindruekerneolie | | 2 spsk. | kinesisk soya | | | timian, frisk | | | oregano, frisk | | | basilikum, frisk | | | blandet salat ;se opskrifter her | | 3 dl. | ris | | 1 dl. | rosiner |
| | | | | |
|