  | | | | | | | | | | Kalvemørbraden skæres i tynde skiver på pålægsmaskine eller i hånden. Arranger mørbradskiverne smukt på en tallerken. Rør det halve af olivenolien og citronsaften i den grønne pesto og smør det i et tyndt lag på mørbraden. Vend salaten i en dressing af resten af olivenolien, citronsaften, salt og peber og anret den midt på tallerkenen. Høvl tynde parmesanskiver over salaten. Serveres med brød til.
| | | | | |
 | | | | | | | | | | Frys kalvemørbraden en dag før brug, så er den lettere at skære i tynde skiver. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 400 g. | kalvemørbrad | | 100 g. | parmasan ost | | 100 g. | ruculasalatblade | | 100 g. | friséesalatblade | | ½ | citron | | 4 spsk. | pesto | | 2 spsk. | olivenolie | | | salt | | | friskkværnet peber | | 200 g. | brød ;se opskrifter her |
| | | | | |
|