  | | | | | | | | Hak de soltørrede tomater fint og rør dem i tomatpulpen og limesaften, tilsæt balsamico og creme de cassis, pisk olien i, i en tynd stråle, smag til med salt og peber.
Smør et stykke bagepapir med olie og læg de tynde skiver hellefisk på. Hellefisken krydres med salt og peber, pensles med marinaden og skal stå og trække i 30 minutter, anret på kolde citronbåde og pynt med dild og oliven.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 400 g. | hellefisk meget frisk og i meget tynde skiver | 3 stk. | pulp fra tomater | ½ | lime | 1 spsk. | soltørrede tomater | 2 spsk. | hvidløgsolie | ½ dl. | chiliolie | 2 spsk. | balsamicoeddike | 2 spsk. | creme de cassis | | salt | 1 | citron i både | 1 bdt. | dild | 2 spsk. | sorte oliven i krydderolie |
| | | | |
|