  | | | | | | | | | | Nudlerne koges efter anvisning på pakken. Hvorefter de hældes over med kold vand. Vend dem forsigtigt i soyasaucen, citronsaften og 2/3 af sesamolien. Skær grønsagerne i skiver. Varm resten af sesamolien ( pas på med ikke af stege ved for høj temperatur, det kan den slags olie ikke tåle ) sesamfrøene, ingefæren og hvidløget (knuses) ristes til det er gyldent. Bland alle ingredienserne sammen til en salat.
Server Groft brød til
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 500 g. | nudler (gerne fuldkorns) | | 2 spsk. | soyasauce | | 6 spsk. | sesamolie | | 4 tsk. | citronsaft | | 3 | gulerødder | | 2 | squash | | 100 g. | friske mini majs | | 7 spsk. | sesamfrø | | 3 fed | hvidløg | | 4 tsk. | ingefær | | 1 bdt. | forårsløg | | 240 g. | groft brød |
| | | | | |
|