   |  |  |   |  |   |  |   |  |   | Dup kødet med køkkenrulle. Hak den hvide del af citrongræsset. Olien varmes i en wok, put herefter kødet i. Steg det til det er brunet. Tag kødet op, og krydder det med salt og peber. Svits karrypasta, finthakket hvidløg og citrongræs i wokken. Tilsæt dernæst tomatpure,  hele champignon og kokosmælken. Lad det simre i 2 minutter. Herefter kommes cherrytomaterne (skåret på langs ) forårsløg ( finsnittet) og det stegte kød ned i retten. Varm retten igennem, og smag til med sukker, salt og peber. 
  Server ris til 
  |   |  |   |   |   |   
			 | 
			  | 
			
				  |  |  |   |  |   |  |   |  |   | | 500  g. |  kalkun i strimler  |  | 1  spsk. |  olie  |  | 2  stilke | frisk citrongræs  |  | 2  tsk. |  karrypasta  |  | 2  fed |  hvidløg  |  | 2  spsk. |  tomatpure  |  | 4  dl. |  kokosmælk  |  | 250  g. |  cherrytomater  |  | 250  g. |  champignoner  |  | 1  bdt. |  forårsløg  |  | 1  tsk. |  sukker  |  |   |  salt  |  |   |  friskkværnet peber  |  | 4  dl. |  ris  |  
  |   |  |   |   |   |   
			 |