  | | | | | | | | Skær kartoflerne i skiver, og forkog dem i 10 minutter i let saltet vand. Løgene skæres ligeledes i skiver, og torskefileterne i tern. Løg og kartofler blandes i et ildfast fad ( smurt med lidt af olien) Fisketernene fordeles ovenpå. Krydr med salt og peber. Svits chilien (finhakket) i karrypastaen, tilsæt kaffefløden og gulerødderne. Lad det koge godt igennem i 3-5 minutter. Hæld sovsen over fadet med fisken og fordel osten ovenpå. Bag retten i en 200 grader forvarmet ovn i 20- 25 minutter.
Server evt. brød til
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 750 g. | torskefilet | 1000 g. | kartofler | 500 g. | zittauerløg | 200 g. | revet Cheasy ost 6 % | 3 spsk. | olie | 1 | rød chilli | 2 | gulerødder | 2 ½ spsk. | karrypasta | 5 dl. | kaffefløde | | salt | | friskkværnet peber | 240 g. | groft brød |
| | | | |
|