| | | | | | | | Afpuds mørbraden for sener og dup den tør med køkkenrulle. Skær 3 skiver pr. pers., tryk dem fla-de med hånden og steg dem ca. 3. min på hver side. Kog de soltørrede tomater dækket af vand i 2 minutter. Skær tomaterne i halve. Læg først 1-2 salvieblade og derefter et stykke soltørret tomat på hvert stykke mørbrad. Hold det fast med en tandstikker. Hak squash, rødløg, fennikel, og peberfrugterne i store tern og sauter dem i olivenolien. Tilsæt to-mater, timian og kog ratatouillen i 20 minutter. Smag til med salt, peber og evt. basilikum.
Server vilde ris til
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 550 g. | svinemørbrad | 6 | soltørrede tomater | 1 bdt. | salvie,frisk | 1 tsk. | olie | 2 | squash | 2 spsk. | olivenolie | 2 | rødløg | 1 | fennikel | 1 | rød peberfrugt | 1 | gul peberfrugt | 500 g. | tomater | 2 stilke | timian | 4 dl. | vilde ris |
| | | | |
|