  | | | | | | | | | | Skær tomaterne i skiver. Skær det ½ af løget i fine strimler. Anret tomaterne og løg. Hæld balsamicoeddike og drys med peber. Lad det trække min. 2 timer i køleskab.
Kødet røres med salt. Hak peberfrugt og resten af løget fint. Bland peberfrugt, løg, æg, havregryn, hakket persille og peber i farsen. Tilsæt mælk under omrøring til farsen har en passende konsistens. Lad farsen hvile en ½ time i køleskabet. Steg frikadellerne på en slip-let pande.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 500 g. | hakket kalkunkød | | | salt | | 1 | rød peberfrugt | | 2 | zittauerløg | | 1 | æg | | ½ dl. | havregryn | | ½ dl. | skummetmælk ell. efter behov | | 1 bdt. | persille, frisk | | | friskkværnet peber | | 4 | tomater | | | balsamicoeddike | | 800 g. | kartofler |
| | | | | |
|