  | | | | | | | | Drys kyllingefileterne med peber og salt. Steg dem på en pande i 7-8 min. Skære kyllingefileterne i mindre stykker. Skyld iceberg og rucolasalat grundigt og tør salaten. Riv icebergsalaten i mindre stykker. Hæld væden fra ananas. Rist solsikkekernerne på en pande uden fedtstof. Bland salaten af de 2 slags salat, ananas, solsikkekerner, soltørrede tomater og kyllingestykker. Lav dressingen af fromage frais, karry, citronsaft, sukker, salt og peber.
Server Grov flutes til. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 300 g. | kyllingefilet | 1 spsk. | olivenolie | 300 g. | icebergsalat | 200 g. | rucolasalat | 200 g. | ananas | 30 g. | solsikkekerner | 6 | grofthakkede soltørede tomater i olielage | 200 g. | fromage frais | 1 tsk. | karry | ½ | citron | 1 tsk. | sukker | | salt | | friskkværnet peber | 240 g. | groft brød |
| | | | |
|