  | | | | | | | | | | Kyllingen krydres med salt og peber. Grøntsagerne skylles og renses. Skær løg og peberfrugter og gyllerødder i strimler. Læg grøntsagerne rundt om kyllingen i et ovnfast fad. Stænk med olien over kyllingen og grøntsagerne. Retten stilles i ovnen ved 180º i ca. 50 min. Vend grøntsagerne jævnligt. Kog kartoflerne. Hak persille. Varm olie på en pande og steg kartoflerne sammen med persille, salt og peber i 2 min. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | | salt | | | friskkværnet peber | | 1 | kylling | | 1 | rødløg | | 2 | rød peberfrugt | | 1 | grøn peberfrugt | | 1 spsk. | hakket ingefær, frisk | | 1 spsk. | olivenolie | | 8 | gulerødder | | 100 g. | majs | | | bredbladet persille | | 800 g. | kartofler |
| | | | | |
|