| | | | | | | | Fjern stokken fra savojkålen og snit kålen i mindre stykker. Damp kålen i lidt saltet vand under låg i 5 min. Hæld vandet fra. Fjern kernerne fra chilien og hak den fint. Tilsæt chili og klippet dild. Pisk mælk, maizena og olie og hæld det ved den dampede kål. Krydre med salt, peber og evt. lidt sukker. Lad retten simre i yderligere 5 min. Mørbraden skæres i små medaljoner (to pr. pers.). Krydr med salt og peber og steg medaljonerne på en slip-let pande ved svag varme i 6 min. på hver side.
Tilbehør: Nye kartofler | | | | |
|
|
| | | | | | | | 1 | savoykål | 1 | rød chilli | 1 bdt. | dild | 2 spsk. | majsstivelse | 4 dl. | minimælk | 2 spsk. | olie | 1200 g. | afpudset svinemørbrad | 800 g. | kartofler |
| | | | |
|