  | | | | | | | | | | Del tunen i mindre stykker. Pisk citronsaft, olivenolie, sennep, hvidløg og merian sammen til en marinade og smag til med salt og peber. Bland forsigtigt de udskårne grønsager i marinaden sammen med kogte ris og tun.
Tilbehør: Grov brød og dressing af fromage frais blandet med frisk purløg. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 2 ds. | tun naturel | | 5 | smagsfulde tomater | | 1 | grøn peberfrugt i strimler | | 1 | rød peberfrugt i strimler | | 500 g. | champignoner i kvarte | | 5 dl. | kogte løse ris | | 3 spsk. | citronsaft | | 2 spsk. | olivenolie | | 1 tsk. | sennep | | 2 fed | hvidløg | | 1 spsk. | merian, frisk | | | salt | | | friskkværnet peber |
| | | | | |
|