   |  |  |   |  |   |  |   |  |   | Vend kødet i en marinade af soya, chilisauce, citronsaft og ingefær. Lad det trække en ½ time i køleskabet. Varm woken op og svits kødet heri i 5 minutter. Tilsæt gulerødderne, peberfrugt, aspargs, champignon og lad det svitse med i nogle minutter. Tilsæt  herefter kokusmælken og lad det koge op. Kom sukkerærterne i et par minutter før retten er færdig.
  Tilbehør: Nudler |   |  |   |   |   |   
			 | 
			  | 
			
				  |  |  |   |  |   |  |   |  |   | | 500  g. |  kalkun i strimler  |  | 250  g. |  champignoner  |  | 2   |  gulerødder i stokke |  | 8  spsk. |  kokusmælk Light  |  | 1  bdt. |  grønne asparges i stokke |  | 1   |  rød peberfrugt i strimler |  | 125  g. |  sukker ærter  |  | 2  spsk. |  soya  |  | 2  spsk. | stærk chilisauce  |  | 2  spsk. |  citronsaft  |  | 1  tsk. | revet ingefær  |  | 250  g. |  nudler  |  
  |   |  |   |   |   |   
			 |