  | | | | | | | | | | Skær løgene i tynde skiver og svits dem klare i olie i en sauterpande. Skær tomaterne i både og lad dem svitse med i ca. 1 minut. Tilsæt boullon og lad det koge i ca. 2 minutter. Rør majsstivelsen ud i kaffefløden og hæld den i sovsen og kog igennem. Læg lakseskiverne ovenpå, læg låg på og damp laksen i ca. 2 minutter, til den er uigennemsigtig. Vend purløg isovsen, smag til med salt og peber. Kog pastaen af som anvist på pakken, og vend den i sovsen. Hæld pasta med sovs på et varmt serveringsfad. Drys med purløg.
Tilbehør: groft brød | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 2 | zittauerløg | | ½ spsk. | olivenolie | | 400 g. | tomater | | 1 ½ dl. | grønsagsbouillon | | 1 tsk. | majsstivelse | | 250 g. | champignoner i skiver | | 2 dl. | kaffefløde | | 400 g. | laksefilet i tynde skiver | | 2 spsk. | hakket purløg, frisk | | | salt | | | friskkværnet peber | | 400 g. | pasta | | 200 g. | groft brød |
| | | | | |
|