  | | | | | | | | | | Skær porren i ringe, og svits den sammen med hvidløg i smørret uden at brune det. Tilsæt en krydderbuket bestående af persille, oregano og salvie. Hæld bouillon ved og krydr med muskat, salt og peber. Skær blomkålen i små buketter og kom dem i suppen. Tag en 1/3 af blomkålen op efter 5-10 minutter. Lad suppen koge til alt er mørt i ca. 20 minutter. Rist på en tør pande kalunbacon. Fjern krydderbuketten og blend suppen. Tilsæt de kogte blomkål, kalkunbacon og evt. kaffefløden.
Tilbehør: groft brød | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 1 | porrer | | 2 fed | hakket hvidløg | | 10 g. | smør | | | persille, frisk | | | oregano, frisk | | | salvie,frisk | | 1 l. | hønsebouillon | | ½ tsk. | muskatnød | | 1 | stort blomkål | | ½ dl. | kaffefløde | | 4 sk. | kalkunbacon i tynde strimler | | 240 g. | groft brød |
| | | | | |
|