  | | | | | | | | Rens og skyl peberfrugterne. Skær peberfrugterne i meget små tern. Hak løgene fint. Kom kødet i en skål og bland det godt med de snittede grønsager, worchestersauce, tabasco, peber og paprika. Form farsen til bøffer, ca. 1 cm tykke (2 pr. pers.). Varm olien på en pande og steg kødet i 2-3 min på hver side. Krydr med lidt salt. Varm pitabrødene. Læg salatblade, bøffen og fyld op med ananas. Serveres med ekstra worchestersauce og en dressing af fromage frais, citron, salt og peber. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 8 | pitabrød | 500 g. | hakket skinkekød max. 10% | 2 | grønne peberfrugter | 2 | zittauerløg | 2 tsk. | worchestershire sauce | 1 tsk. | tabasko | | paprika | | peber | 2 spsk. | olie | ½ | icebergsalat | 1 ds. | ananas | 1 dl. | fromage frais | 1 tsk. | citronsaft | | salt | | friskkværnet peber |
| | | | |
|