   |  |  |   |  |   |  |   |  |   | Fold skrubbefileterne på midten, læg dem I et ildfast fad og krydr med salt og peber. Rør citronsaft og olien sammen. Hæld blandingen over fileterne. Drys fileterne med en blanding af parmesan og rasp. Bages i ovnen i 15 min ved 200°. Kog kartoflerne i letsaltet vand. Damp spinat et kort øjeblik.
  Serveres med en dressing af fromage frais, citronsaft, persille og salt
  |   |  |   |   |   |   
			 | 
			  | 
			
				  |  |  |   |  |   |  |   |  |   | | 500  g. |  skrubbefileter  |  | 1  spsk. |  citronsaft  |  | 2  spsk. |  olie  |  | 25  g. |  parmasan ost  |  | 1  spsk. |  rasp  |  | 800  g. |  kartofler  |  | 200  g. | baby spinat  |  | 1  dl. |  fromage frais  |  | 1  spsk. |  citronsaft  |  |   | hakket persille, frisk  |  |   |  salt  |  |   |  friskkværnet peber  |  
  |   |  |   |   |   |   
			 |