  | | | | | | | | | | Kog kartoflerne i en gryde med lidt salt.
Skær tomaterne i kvarte og rødløgene i tynde ringe. Smør en dyb tallerken med smør og læg tomat, løg og hvidløg i tallerkenen, krydr med salt og peber. Sæt tallerkenen som låg til kartoflerne de sidste 10-15 min. af kogetiden.
Bland mel, salt og peber sammen og vend fisken deri. Steg fiskene på en pande i gyldent smør tilsat olie, 2-3 min. på hver side | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 600 g. | rødspættefilet | | 1 dl. | hvedemel | | 20 g. | smør | | 1 spsk. | olie | | 1200 g. | kartofler | | 400 g. | smagsfulde tomater evt. blomme | | 1 fed | hvidløg | | | salt | | | friskkværnet peber | | 1 | citron skåret i både | | | persille til pynt |
| | | | | |
|