  | | | | | | | | | | Varm olien i en wok og tilsæt kødet. Brun det ved kraftig varme i 2 minutter. Tag kødet op. Svits chili i tynde ringe og knus hvidløg i lidt olie. Tilsæt porrer, gulerødder, peberfrugt og lad det stege i et par minutter. Kom bouillonen i og lad det koge ved svag varme. Rist på en tør pande sesamfrøene. Tilsæt kød, sojasauce og chilisauce. Kog nudlerne som anvist på pakken og vend dem i wokretten. Drys med sesamfrø. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 500 g. | skinkeinderlår | | 2 tsk. | sesamfrø | | 2 | friske chilipeber | | 2 fed | hvidløg | | 3 | porrer i skiver | | 3 | gulerødder i stave | | 1 | rød peberfrugt i strimler | | 1 ½ dl. | grønsagsbouillon | | 2 spsk. | soyasauce | | 1 spsk. | stærk chilisauce | | | olie | | | salt | | | friskkværnet peber | | 250 g. | nudler |
| | | | | |
|