  | | | | | | | | Mariner kødet i en blanding af ingefær, soyasauce, worchestershire sauce og appelsinskal og -saft. Lad det trække 2 timer i en skål i køleskabet. Kog risene efter anvisning på posen. Stik kødet på grillspid og læg dem på en bradepande. Hæld den resterende marinade over spidne. Steg spidne i en forvarmet ovn ved 200 grader. Tag kødet ud og hold det varmt. Blend nødder og stegesaften til en jævn puré. Varm puréen og server den sammen med ris og grillspid. Pynt med appelsinskal og -både.
Server flütes til | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 500 g. | andebryst i tern | ½ tsk. | stødt ingefær | 1 spsk. | soyasauce | 1 tsk. | worchestershire sauce | 2 stk. | appelsiner | | friskkværnet peber | 60 g. | usaltede carry | 16 | grillspyd | 280 g. | flütes |
| | | | |
|