  | | | | | | | | Kartoffelternene skæres i tern og koges i salt i 4 min. tages af blusset og trækker i vandet i yderligere 8 min. Tag kartoflerne op og lad dem afdryppe. Sauter løget i smør og olie i en slipletpande ved middel varme. Tilsæt hvidløg og sauter yderligere 8 min, mens der røres godt. Tilsæt kartofler og sauter endnu 5 min. Bland hakket persille og æg i en skål og bland grønsagerne i. Kom blandingen op på den varme pande og skru ned på svag varme og steg under låg i ca. 10 min. Brun evt. omletten under grill. Men pas på den ikke bliver sort! Server omletten på tallerken med oliven og salat. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1 kg. | skrællede kartofler | | salt | 20 g. | smør | 2 spsk. | olivenolie | 2 | store rødløg skåret i ringe | 1 fed | hvidløg | 2 spsk. | persille, frisk | 4 | æg |
| | | | |
|