  | | | | | | | | Kog pastaen efter anvisningen og køl det ned. Kog kartoflerne i 8-10 min. Mos dem og bland tun, æg, yoghurt, løg, paprika og det ½ af citronsaften. Ælt godt og form 2 krebinetter pr pers. vend krebinetterne i rasp og tryk raspen godt fast. Varm olien og steg krebinetterne på en slip-let pande ved middel varme. Salaten skylles og snittes. Gulerøderne, peberfrugten og porre skæres i stave og blandes sammen med salaten den kogte pasta. Anret salaten på en tallerken, og server de færdige krebinetter ved siden af. Bland gaio, dijonsennep, purløg, persille og resten af citronsaften og server dressingen seperat. Server flutes til. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 320 g. | pasta | 200 g. | tun | 1 | æg | 1 | zittauerløg | 2 spsk. | yoghurt naturel | 300 g. | kartofler ,fintrevet | 2 tsk. | citronsaft | ½ tsk. | paprika | 80 g. | rasp | 1 spsk. | olivenolie | 400 g. | hovedsalat | 2 | gulerødder | 1 | gul peberfrugt | 300 g. | gaio | 2 tsk. | dijonsennep | | purløg, frisk | | persille, frisk | 240 g. | flütes ;se opskrift her |
| | | | |
|