| | | | | | | | Tænd for ovnen på 200 C Risene sættes over i saltet vand, som anvist på pakken. Fisken skæres i passene stykker, og krydres med salt og peber. Kommes stykkerne i en smurt bradepande, derefter dryppes lidt citron, ud over hvert stykke fisk, og de sættes i ovnen i 10 min. Grøntsagerne ordnes, og skæres i tynde skiver, og ristes stille og roligt, på en pande i ca. 15 min. efter 5 min. tilsættes vandet, og lad det koge væk. Når fisken er færdig, i ovnen tages den ud, og lad så fisken trække under folie i 5 min. Persillen hakkes og vendes i risene før servering. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 800 g. | torskefilet | 1 | citron | 6 | gulerødder | 1 | pastinakker | 1 dl. | vand | 2 spsk. | olie | 6 dl. | ris | 1 bdt. | persille | | salt | | peber |
| | | | |
|