| | | | | | | | Del kyllingebrysterne i mindre stykker og læg dem i en marinade af olie, soya, paprika og lidt salt og peber. Lad det trække tildækket i køleskab i min. 2 timer.
Vask kartoflerne og pil det ½ af løgene. Skær begge dele i både og vend dem i olie og salt og bag dem i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader.
Tomatsovs: Svits hvidløg og resten af løgne klare i olie. Tilsæt tomater og timian. Lad sovsen simre med låg i 15 min. Tilsæt basilikum og smag til med salt og peber.
Skyl brocolien og del den i passende stykker og damp den i 3-4 min. Steg samtidig kødet ved høj varme i en slip let pande (tilsæt evt. lidt af marinaden). | | | | |
| | | | | | | | Mariner kødet dagen før og lad det stå natten over. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 480 g. | kalkunbryst | 8 spsk. | olivenolie | 8 tsk. | soyasauce | 4 tsk. | paprika | | salt | 8 | bage kartofler | 1 ds. | hakkede tomater | 1 tsk. | timian | 4 fed | presset hvidløg | 2 | zittauerløg | 4 spsk. | hakket oregano, frisk | 300 g. | broccoli |
| | | | |
|