  | | | | | | | | Kikærterne sættes i blød natten over. Vandet hældes fra og ærterne koges i friskt vand i 25 min og afdryppes. Augurk og tamater deles og befris for kernerne og skæres i små tern. Løget hinthakkes og blandes sammen med Agurk, tomat, oliven, persille. Bland en dressing af olie, hvidløg, citronsaft, honning, salt og peber. Vend dressingen i salaten og lad den trække i køleskab. Umidelbart før servering steges kødet ved høj varme, mens der tilsættes soya og karry.
Server lunt flute til. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 400 g. | tørrede kikærter | 2 | tomater | ½ | agurk | 1 | finthakket rødløg | 4 spsk. | finthakket persille, frisk | 4 spsk. | citronsaft | 2 spsk. | olivenolie | 1 fed | presset hvidløg | 1 tsk. | honning | 240 g. | kalkunbryst i tern | 240 g. | flütes | | salt | | friskkværnet peber |
| | | | |
|