  | | | | | | | | Steg kyllingerne i olie i en slip-let pande med jævn varme i 5 mim. på hver side. Tag kyllingebrysterne op og svits løg og hvidløg i ca 5 min. Rør godt, så løgene ikke blive sorte og bitre. Tilsæt peberfrugt og Squash og lad det svitse yderligere 5 min. Tag grøntsagerne af varmen og brun auberginestykkerne i ca. 5 min. Tilsæt igen kød og grøntsager og kom resten af ingredienserne i. Lad det simre til kødet er mørt (ca. 15 min.) Kog risene efter anvisningen på posen.
Server groft brød til. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 400 g. | kyllingebryst | 1 spsk. | olivenolie | 1 | grofthakket zittauerløg | 4 fed | hvidløg | ½ | rød peberfrugt i tern | ½ | gul peberfrugt i tern | 1 | squash i tern | 1 | lille aubergine | 1 ds. | hakkede tomater | 2 | rød chilli | ½ tsk. | oregano | ½ tsk. | timian | ½ tsk. | basilikum, tørret | 4 dl. | vilde ris | 240 g. | groft brød |
| | | | |
|