  | | | | | | | | Tænd ovnen på 200 C. Del kødet, og form det til flade bøffer, som trykkes over sandwichbrødet. Smelt margarinen på en pande, og læg sandwichene på med kødsiden nedad. Steg dem gylden, og vend dem, så brødet bliver ristet, krydres med salt og peber. Tag sandwicherne af panden og kom dem på en bage plade og giv dem 10 min. i ovnen. Løget pilles og hakkes, rødbederne hakkes, og alle garniture servers i skåle, så folk selv kan tage. Servere æggeblommerne i æggeskallerne, sat i lidt salt. Serveres med salat. | | | | |
 | | | | | | | | der kan serveres pastorviserede æggeblommer til i stedet for rå æg. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 600 g. | hakket oksekød | 4 sk. | sandwichbrød | 1 | zittauerløg | 60 g. | syltede rødbeder | 60 g. | kapers | 40 g. | revet peberrod | 4 | æggeblommer | 20 g. | margarine | | salt | | peber |
| | | | |
|