| | | | | | | | Tænd ovnen på 200 C. Steg bøfferne 3 min. på hver side, på en meget varm pande, i lidt olie, og krydre med salt og peber. Stil dem i ovnen i 8 min. og lad dem derefter trække til de andre ting er færdige. Kartoflerne skrælles og rives, derefter blandes de med fint hakket løg, samt salt og peber. Og bages på en pande i olie, som en pandekage, når den er gylden vendes den, og stilles i ovnen på panden. Til sidst koges bønnerne i let saltet vand, og det hele serveres.
Serveres evt. Med brød, og bearnaise sauce. | | | | |
| | | | | | | | Hvis man ønsker bøffen gennemstegt, skal den stå 5 min. mere i ovnen. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 800 g. | oksefilet bøffer | 1 kg. | kartofler | 500 g. | bønner | 1 | zittauerløg | 4 spsk. | olie | | salt | | peber |
| | | | |
|