| | | | | | | | Det bløde smør smuldres i melet, hvorefter vandet tilsættes. Dejen samles og trykkes ud i en spring- eller tærteform. Forbages i ovn ved 200°C i 15 min. Persillerødderne skæres i tern og sauteres i olie. Spidskålen tilsættes til sidst og sauteres kun let, hvorefter grøntsagerne arrangeres i tærtebunden. Æggene piskes sammen, tomatsauce tilsættes og hældes over tærtefyldet. Gratineringsosten drysses over, og tærten bages færdig ved 180°C i 30 min.
| | | | |
| | | | | | | | Tærtedej kan holde sig et par dage i køleskab, indpakket i film. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 100 g. | blødt smør | 175 g. | hvedemel | 2 spsk. | vand | 2 | persillerødder | ½ | spidskål | 2 dl. | tomatsauce | 4 | æg | 100 g. | revet Mozzarella | | olivenolie |
| | | | |
|