  | | | | | | | | | | Det bløde smør smuldres i melet, hvorefter vand tilsættes. Dejen samles og trykkes ud i en spring- eller tærteform. Forbages i ovn ved 200°C i 15 min. Æg og fløde piskes sammen med lidt salt. Porrerne skæres i ringe og smørsauteres. Porrer, tyndtskårne soltørrede tomater, fetaost og basilikum vendes i æggemassen og fordeles i tærteformen. Tærten bages færdig ved 185°C i 30 min. De sidste 5 min. med gratineringsost over. Serveres med salat eller som tilbehør til f.eks. spegeskinke.
| | | | | |
 | | | | | | | | | | Gem dine osterester til gratineringsost. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 100 g. | blødt smør | | 175 g. | hvedemel | | 2 spsk. | vand | | 4 | porrer | | 6 | soltørrede tomater | | 2 tsk. | hakket basilikum, frisk | | 100 g. | feta | | 100 g. | revet Mozzarella | | 4 | æg | | 4 dl. | piskefløde | | | salat |
| | | | | |
|