  | | | | | | | | Stil ovnen på 250 C. Sæt en gryde vand over til pasta, og en til bønner. Hak de soltørrede tomater, oliven og basilikum, pres hvidløget i massen. Smelt margarinen på en pande, og steg koteletterne gyldne, og krydre med salt og peber, kom dem i et fad. Kom nu de hakkede ingredienser samt hvidløget på panden og svits det af, riv parmesanen over og fordel det på koteletterne. Gratiner dem i ovnen i ca. ti min. Kog pasta som anvist på pakken, og giv bønnerne et opkog i det kogene vand tilsat salt. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1000 g. | svinekoteletter | 200 g. | soltørede tomater i olielage | 100 g. | grønne oliven uden sten | 2 fed | hvidløg | 1 bdt. | basilikum, frisk | 60 g. | parmasan ost | 20 g. | margarine | 700 g. | pasta, frisk | 500 g. | bønner | | salt | | peber |
| | | | |
|