  | | | | | | | | Løget pilles og hakkes groft, kom det i en gryde, sammen med broccolien, der er skåret i lidt mindre stykker, tilsæt vand og hønsebouillon terningen. Lad det koge ca. 15 min. I mellemtiden skæres torsken i passende stykker, og ristes på en pande i lidt olie, og krydres med salt. Derefter blendes suppen med fløden, og sigtes gennem en fin sigte. Kog suppen op igen og smag til med salt. Serveres med et godt brød. | | | | |
 | | | | | | | | Du kan få din fiskemand til at ordne torsken, så den er klar til at komme på panden. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 2 bdt. | broccoli | 400 g. | torskefilet | 1 | zittauerløg | 1 2/3 l. | vand | 2 dl. | piskefløde | 1 spsk. | olie | | salt |
| | | | |
|