| | | | | | | | Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt og mel, ælt ingredienserne godt sammen, og tilsæt mere mel hvis dejen klistre. Ælt til dejen ikke længere hænger fast i hænderne. Lad dejen hæve 45 min. Varm olien op på en pande eller i en gryde og svits løg og squash heri i 4-5 min. Tilsæt tomatpure og lad det koge i et par minutter. Tilsæt derpå skinketern og oregano og smag til med salt og peber. Når dejen er færdighævet, rulles den ud til en firkant på 30 x 45 cm. Fordel fyldet ud over dejen og rul den sammen som en roulade. Skær rouladen ud i 2 cm tykke skiver og læg disse på en bageplade. sørg for at der er tilstrækkeligt mellemrum mellem sneglene, da de breder sig. Lad sneglene efterhæve i 30 min, drys dem derpå med revet ost og bag dem, i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 100 g. | gær | 12 dl. | lunken vand | | salt | 600 g. | dürum hvedemel | 1400 g. | hvedemel ;ca. | 4 tsk. | olivenolie | 400 g. | zittauerløg | 4 | mellemstor squash | 8 dl. | tomatpure | 200 g. | skinke i tern | 8 tsk. | oregano | | salt | | friskkværnet peber | 200 g. | revet Mozzarella |
| | | | |
|