  | | | | | | | | Den røgede torsk renses for ben, og hakkes lidt i stykker. Kom fisken på en pande, og dæk fisken med vand Bring nu vandet til koge punktet, og sigt derefter vandet fra. På en anden pande smeltes halvdelen af smørret, derefter tilsættes ¼ af fløden og fisken, kog det sammen i 3 min. sæt det til en side, og lad det køle af. Pisk blommer og det resterende fløde sammen, og pisk æggehviderne stive. Vend nu alle delene sammen, og kom parmesanen i. Smelt det sidste smør, på en pande og kom massen på, bag det sammen ved svag varme, og krydre med salt og peber. Serveres straks, med blandet salat og lunt brød. | | | | |
 | | | | | | | | Man kan få sin fiskehandler til at fjerne benene i fisken. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 240 g. | røget torskefilet | 120 g. | smør | 10 | æggeblommer | 10 | æggehvider | 120 g. | reven parmasan ost | | salt | | peber |
| | | | |
|