  | | | | | | | | Ovnen sættes på 175 C Lad butterdejen tø, og kom den i et 24 cm. tærtefad. Løgene pilles og skæres i skiver, derefter vendes de på en pande i olien, og krydres med salt og peber. Imens skæres tomaterne i skiver, og halvdelen fordeles på bunden af tærten, derefter kommes de bløde løg på, og til sidste fordeles de sidste tomater på toppen af tærten. Æg og mælk piskes sammen, og krydres med salt og peber, massen hældes over tærten, og til sidst drysses osten over. Tærten bages i ovnen i ca. 20 min. æggemassen skal være fast. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 250 g. | butterdej | 12 | tomater | 4 | zittauerløg | 120 g. | revet ost | 8 | æg | 2 dl. | mælk | 1 spsk. | olie | | salt | | peber |
| | | | |
|