  | | | | | | | | Sæt ovnen på 200 C. Bulguren sættes over i en gryde med vand, og koges som anvist på pakken. I mellemtiden klargøres fisken, og den kommes i et smurt ildfast fad og krydres med salt. Derpå kommes den skyllede spinat, hvor stilkene er blevet fjernet, peberfrugterne skæres i terninger og kommes ved. De flådetomater hældes over, sammen med fløden, og til sidst drysses oreganoen over samt salt. Sæt fadet i ovnen i 15 min. Server med brød og salat. | | | | |
 | | | | | | | | Få fiskemanden til at ordne fisken, så kan der spares både tid og besvær. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 800 g. | mørk sejfilet | 1 ds. | flåede tomat | 1 tsk. | oregano | 1 | gul peberfrugt | 200 g. | spinat, frisk | 2 dl. | piskefløde | 1 spsk. | olie | | salt | 600 g. | bulgur |
| | | | |
|