  | | | | | | | | Sæt de nye kartofler over og lad dem koge i ca. 30 min.
hak purløg og bland det i den bløde margarine, sammen med paprika og citronsaft.
Blancher grøntsagerne i letsaltet kogende vand i ca. 1 min og lad dem dryppe af
Læg rødspættefileterne i et ovnfast fad med låg og fordel grøntsagerne ovenpå. Margarinen fordeles jævnt i små klatter.
Bages i ca. 20 min. ved 200 grader.
Drys friskhakket purløg over kartoflerne inden servering og server flütes til
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 8 | rødspættefilet | 1 spsk. | hakket purløg, frisk | 1 tsk. | citronsaft | ½ tsk. | paprika | 40 g. | plantemargarine | 1 | rød peberfrugt i tynde strimler | 120 g. | rensede grønne asparges i skrå stykker | 4 | forårsløg | ½ | squash | ½ | citron i skiver | 800 g. | aspargeskartofler | 240 g. | flütes |
| | | | |
|