  | | | | | | | | | | Kog risende efter anvisningen på posen. Kalkunen deles i strimler, på ca. 5 cm. i diameter. Smelt smørret på en pande, og brun kalkunen i det, rosiner og saften fra halvdelen af appelsinerne, vand og hønsebouillonterning tilsættes. Lad retten koge i ca. 15 min. og tag derefter kødet op, og lad det hvile under folie. Jævn saucen med lidt maizena udrørt i lidt vand, og smag derefter til med salt og peber. Resten af appelsinen skæres i filer, og kalkunen skæres, anrettes på et fad med saucen og appelsinfiler. Risene blandes med hakket persille og serveres til. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 600 g. | kalkunbryst | | 4 tsk. | smør | | 1 dl. | rosiner | | 4 | appelsiner | | 1 | hønsebouillon terning | | 4 dl. | vand | | 2 spsk. | majsmel | | | salt | | | peber | | 6 dl. | ris | | 1 bdt. | hakket persille |
| | | | | |
|