  | | | | | | | | Varm olien i en tykbundet stor gryde. Kom halvdelen af løg kartofler, majs og peberfrugten i gryden, kom 2 dråber tabascosauce i og den ene dåse tomater. Krydres med salt og peber. Gentag med resten af grønsagerne og resten af tabascosaucen. Læg låg på og kog ved jævn varme, indtil kartoflerne er færdige, ca. 20 minutter. 5 minutter før grønsagerne er færdige, kommes laksestykkerne med. Kom evt. lidt vand ved.
Serveres straks med groft brød. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1 spsk. | olivenolie | 600 g. | zittauerløg i tynde ringe | 1000 g. | kartofler i tynde skiver | 300 g. | majs | 1 | grøn peberfrugt grofthakket | 8 | dråber pr. pers. tabasko | 600 g. | laks skyllet under koldt vand og skåret i 2x2 cm. tern | 2 ds. | flåede tomater groft hakket | | salt | | friskkværnet peber | 240 g. | groft brød |
| | | | |
|