  | | | | | | | | Tænd ovnen på 180 C. Butterdejen rulles ud, og kommes i et smurt tærtefad på 26 cm, laksen skæres fri for skind og ben, og skæres i små terninger på 1*1 cm. Terningerne kommes i en skål og blandes med terninger af feta, og hakkede soltørrede tomater, massen fordeles på butterdejen. Æg og mælk piskes sammen, og krydres med salt og peber, derefter hældes den over tærten, tærten bages ved 180 C i ca. 35 min. Kan serveres med grøn salat. | | | | |
 | | | | | | | | Få din fiskehandler til at ordne laksen for dig. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 300 g. | butterdej | 400 g. | laksefilet | 80 g. | soltørrede tomater | 160 g. | feta | 8 | æg | 2 dl. | mælk | 1 tsk. | salt | 1 kn.spids | peber |
| | | | |
|