  | | | | | | | | En gryde sættes over med let saltet vand, til pastaen. Fisken skæres fri for skind, og skæres i terninger på to gange to cm. Porrerne skæres i ringe, og ringene skyldes i vand. Smelt smørret i en gryde, og kom porrerne i, lad dem simre i smørret et par minutter, derefter tilsættes fløden, vand og fisken, lad det koge op, og smag til med lime salt og peber Lad det stå ved svag varme nogle minutter. Kog pastaen som anvist på pakken, og server det til fisken, sammen med godt brød. | | | | |
 | | | | | | | | ved brug til forret anvendes den halve mængde til hver. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 500 g. | laksefilet | 500 g. | torskefilet | 2 | lime | 4 dl. | piskefløde | 2 dl. | vand | 2 | porrer | 10 g. | smør | 600 g. | pasta, frisk | | salt | | peber |
| | | | |
|