| | | | | | | | Kartoflerne skrælles og koges i let saltet vand, derefter ordnes svinemørbraderne, og brunes af i olie på en varm pande, samt krydres med salt og peber. Derefter smøres de med sennep, og beklædes med skinken. Læg mørbraderne på stegepanden, og kom dem i ovnen i 18 min ved 220 C. I mellemtiden sættes der en gryde vand over med let saltet vand, og rosenkålene ordnes, hvorefter de koges i ca. 4 min. hvorefter de tages op af vandet. Når svinemørbraderne er færdige, tages de af panden, og lægges på et fad, panden koges af med fløde, og sovsen tilsættes evt. kulør. Til sidst skæres kødet i skiver og det hele serveres straks. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 2 | svinemørbrad | 2 spsk. | sennep | 6 sk. | parmaskinke | 2 ½ dl. | piskefløde | 1 1/3 kg. | kartofler | 800 g. | rosenkål | 1 spsk. | olie | | kulør | | salt | | peber |
| | | | |
|