  | | | | | | | | Mel, en ¼ af paprikaen og lidt salt blandes, og kommes på en tallerken, kalveschnitzlerne bankes let, og vendes i melet. Pil og hak løget, og skær baconet i små stykker, kom halvdelen af smørret i en gryde, og brun bacon og løg af heri. Drys resten af paprikaen over, og tilsæt vand og terning, lad derefter saucen koge 5 min. Kom resten af smørret på en pande, og steg schnitzelerne et par min. på hver side. Rør cremefraiche og maizena sammen, og kom det i den kogene sovs, pisk den godt igennem, og smag til sidst til, med salt og peber. Serveres med kartofler og brød. | | | | |
 | | | | | | | | Kan serveres med en citron skive der er halvt krydret med paprika og halvt med persille. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 600 g. | kalveschnitzler | 1 ¼ spsk. | paprika | 50 g. | smør | 1 | zittauerløg | 40 g. | bacon | 1 | kalvefond terning | 2 ½ dl. | vand | 1 ½ dl. | creme fraiche 18% | 2 tsk. | majsmel | | salt | | peber |
| | | | |
|