  | | | | | | | | Smelt smørret og kom karry, æble og løg i. Lad det svitse lidt. Kom mangochutneyen i og lad også den svitse et par minutter. Drys melet over og rør godt. Tilsæt, under omrøring, vand, bouillon og mælk og lad det koge op. Rør godt og lad det simre under låg i 20 min. Smag til med salt og peber. Tilsæt druer, rejer og dilden og lad det simre i endnu 2-3 min. og jævn med fløden. Pynt evt med dild og ekstra rejer. Server friskbagt brød til | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 20 g. | smør | 2 ½ tsk. | karry | 1 | skrællet og revet madæble | 1 | finthakket zittauerløg | 2 spsk. | hakket mango chutney | ½ spsk. | hvedemel | 2 dl. | vand | 1 | grønsagsbouillonterning | 3 dl. | mælk | 100 g. | halverede og udstenede blå druer | 1 dl. | piskefløde | 200 g. | rejer | 1 spsk. | hakket dild, frisk | 300 g. | flütes |
| | | | |
|