  | | | | | | | | | | Pil løget og snit det i passende stykker. Brun løget i en gryde i det halve af smøret. Tilsæt den snittede kål og det halve bouillon. Lad det hele småkoge til det er mørt.
Skær kødet i passende tern og brun det i resten af smøret. Tilsæt salt, paprika og resten af bouillonen og lad ted småkoge i ca. 30 min. Bland så løg, kål, tomatpúre og fløde i og kog hele retten igennem.
Smag retten til og server den med kogte kartofler. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 300 g. | skært svinekød | | 300 g. | skært oksekød | | 2 spsk. | smør | | 150 g. | hakket zittauerløg | | 400 g. | hakket hvidkål | | 2 dl. | kalveboullon | | 1 dl. | tomatpure | | 1 dl. | piskefløde | | 1 tsk. | salt | | 1 tsk. | paprika | | 1200 g. | bage kartofler |
| | | | | |
|