  | | | | | | | | Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 20 min.
Pil løgene og skær dem i tynde ringe. Steg dem klare i fedtstof på panden og læg dem på en tallerken.
Form 4 bøffer af kødet (ca. 2½ cm høje). Hak bøfferne med en kniv på begge sider og glat kanten. Bland salt og peber i melet og vend bøfferne heri.
Bøfferne brunes i lidt fedtstof ved høj varme i ca. 1 minut på hver side. Varmen dæmpes og bøfferne steges yderligere 3-4 minutter på hver side. Vend bøfferne et par gange under stegningen.
Kog panden af med væsken. Læg lidt af løgene heri. Jævn saucen med mel udrørt i vand eller sovsejævner. Tilsæt kulør og smag til med salt og peber. Læg bøfferne op i saucen og anret løgene på bøfferne.
Serveres med kartofler, rødbeder og surt.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 500 g. | hakket oksekød | 50 g. | margarine | 4 spsk. | hvedemel | 2 | zittauerløg | 4 dl. | kartoffelvand | | kulør | | salt | | friskkværnet peber | 1000 g. | kartofler |
| | | | |
|