| | | | | | | | Svits champignonerne i gyldent smør i en pande og køl dem af. Rør skinkekød og hvedemel sammen. Tilsæt løg, hytteost, salt og peber. Rør de svitsede champignoner i farsen.
Skyl okraerne og fjern stilkenderne. Kom dem i kogende vand tilsat salt og kog dem i ca. 1 min. (gem kogevandet til karrysaucen). Fordel halvdelen af farsen i en smurt patéform (ca. 1 liter) pr. portion og læg herpå okraerne i et lag (gem 1 til pynt). Slut med resten af farsen og pynt med okraen. Dæk formen med bagepapir og bag retten midt i ovnen.
Tilbehør: Karrysauce og grønsagsris, se opskriften fars i hvidkål med grønsagsris. | | | | |
| | | | | | | | Okra kan erstattes af 200 g kogte porrer i ringe pr. portion. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 200 g. | finthakkede champignoner | 25 g. | smør | 200 g. | hakket skinkekød | 2 spsk. | hvedemel | 1 | finthakket zittauerløg | 100 g. | hytteost | 1 tsk. | groft salt | | friskkværnet peber | 10 stk. | okra | 1 l. | vand | 1 tsk. | groft salt | | karrysauce (se "fars i hvidkål") | | grønsagsris (se "fars i hvidkål") |
| | | | |
|