| | | | | | | | Ingefærdressing: Smag cremefraiche til med ingefær, salt og peber. Lad dressingen stå tildækket og koldt i ca. 1 time. Rør den op inden serveringen.
Skræl mangofrugterne og skær dem i både. Rens den røgede ørred for skind og ben og del den i mindre stykker. Fordel salaten på 4 portionstallerkener og anret herpå ørred og mangofrugt. Server ingefærdressingen i en skål ved siden af.
Pynt: Dildkviste. Tilbehør: 60 g flutes. | | | | |
|
|
| | | | | | | | | dildkvist | 1 dl. | creme fraiche 38% | ¼ tsk. | fintrevet ingefær, frisk | ¼ tsk. | groft salt | | friskkværnet peber | 1 ½ | modne mango | 1 | røget ørred | 100 g. | fintstrimlet icebergsalat | 1 dl. | creme fraiche 18% | | dildkvist | 160 g. | flütes |
| | | | |
|