| | | | | | | | Smelt smørret i en tykbundet gryde og svits løgene heri. Tilsæt vand, krebseterning, hvidvin og delikatessepaprika, og lad suppen koge ved svag varme i ca. 10 min. Si suppen og tilsæt piskefløde, salt og peber og lad den koge op. Tilsæt hummerhaler og rejer og varm suppen igennem, uden at den koger. Smag til.
Hæld ved anretningen suppen op i varme suppetallerkener. Læg 1 spsk cremefraiche i hver tallerken og herpå lakserogn. Pynt med dildkviste.
| | | | |
| | | | | | | | Tip: Suppen kan evt. tilsættes 2 spsk cognac. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 20 g. | smør | 60 g. | hakket zittauerløg | 4 dl. | vand | 40 g. | krebseterning | 1 2/3 dl. | tør hvidvin | ¾ tsk. | delikatessepaprika | 1 2/3 dl. | piskefløde | ¾ tsk. | groft salt | | friskkværnet peber | 136 g. | optøede frosne hummerhaler | 80 g. | optøede frosne rejer | 1 ¼ dl. | creme fraiche 38% | 40 g. | lakserogn | | dildkvist | 160 g. | ristet brød |
| | | | |
|