  | | | | | | | | Skyl peberfrugterne grundigt i flere hold koldt vand. Lad dem dryppe godt af. Svits løgene i gyldent smør i en pande, uden at de bliver brune. Tilsæt peberfrugterne og svits dem med i få minutter. Tag panden fra varmen og tilsæt basilikum, salt og peber. Læg ost og grønsager lagvis i et ovnfast fad (ca. 18 x 32 cm). Gratiner retten midt i ovnen.
Tilbehør: Groft brød. Gratineringstid: Ca. 15 min. ved 225°.
| | | | |
 | | | | | | | | Tip: Server de gratinerede peberfrugter til fx koteletter. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 2 | rød peberfrugt i store tern | 2 | gul peberfrugt i store tern | 150 g. | grofthakket rødløg | 25 g. | smør | 1 ½ tsk. | tørret basilikum | 1 tsk. | groft salt | | friskkværnet peber | 150 g. | mozzarella | 160 g. | groft brød se opskrifter |
| | | | |
|